Feel better, look better - Ragnhild Dahle

Ragnhild Dahle

Independent Forever Business Owner

Jeg leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret livet mitt. Nå vil jeg hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Vi leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret våre liv. Nå vil vi hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 
 

Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Kontakt meg

Ragnhild Dahle
Independent Forever Business Owner

Foretak: Ragnhild DahleMobil: 91617515 Heddeveien 104
4034 STAVANGER
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Jeg trives fantastisk godt som selvstendig forhandler hos Forever, og leter nå etter nye medarbeidere som ønsker styre sin egen hverdag!

Å møte nye mennesker, anbefale produkter som jeg virkelig brenner for, hjelpe andre å nå sine mål samtidig som jeg oppnår mine egne drømmer,  er en unik mulighet!

Bransjen vokser raskt, og flere og flere mennesker oppdager hvor viktig – og givende – det er å ta vare på seg selv, og du vil være et velkomment tilskudd i teamet!
Du setter opp din virksomhet ut ifra dine egne forutsetninger, og du får den opplæringen og veiledningen du trenger fra både meg og foretaket.
 

Det tilbys en unik måte å starte en egen virksomhet på, med alle fordelene uten de vanlige risikoene. Konseptet er enkelt og bygger på 3 prinsipper.
1. Bruk produktene selv og selg de videre til kunder gjennom personlig salg. Dette er en morsom måte å møte kunder på, og er grunnen til at våre produkter er dominerende på markedet.
2. Bli en veileder og hjelp andre i å komme i gang med sitt salg.
3. Bygg et team av selgere og veiledere.

Disse enkle stegene gir muligheten til raskt å få en inntekt på noen tusen kroner i måneden på salg. Kombinasjonen av å selge, veilede og bygge team gir det største økonomiske potensialet. Det er ikke uvanlig med distributører som har inntekter på over en million kroner i året. De som har spesialisert seg på dette området har som oftest startet på fritiden og etter hvert gått over til del- eller heltid. Mange jobber deltid og har en inntekt tilsvarende heltid.

Jeg vil være din personlige veileder som hjelper deg med å komme i gang og som støtter deg når du behøver det og sammen med teamets support og system blir du raskt kompetent og får selvtillit til å stå på egne ben.

En liten prat over en kopp kaffe eller en telefonsamtale, og jeg kan forklare deg de viktigste tingene. Så får du et grunnlag for å se om dette er noe for deg.

Ta kontakt, så tar vi en prat :)

Smile


I am Forever